Internetový stetoskop - Sejk, Vratislav
Práca marketingového oddelenia v banke alebo v poisťovni. Webová analytika ako nástroj, ktorý dokáže v obrovskom objeme dát nájsť správne súvislosti. Produktový manažment a ponuka webovej analytiky.