Banky pod tlakem ICT nekvalitní informace generují nekvalitní rozhodování - Chuchvalcová, Jana
Rozhovor s Ondřejem Frydrychem, generálnym riaditeľom spoločnosti Adastra Česká republika, o jeho súčasnom pohľade na kľúčové trendy IKT v bankách a poisťovniach.