Stížností spotřebitelů přibývá ochrana spotřebitele na finančním trhu se stáva fenoménem v ČR i v Evropě - Davidová, Petra
Problematika ochrany spotrebiteľa a vývoj nových finančných aktivít. Nástroje a koordinácia finančnej gramotnosti a vzdelávania. Riešenia sťažností v jednotlivých krajinách. Skúsenosti členov EIOPA a ESMA.