Európske dimenzie spotreby a kvality života - Holková, Vieroslava
Rôznorodosť názorov na vymedzenie kvality života. Teoretické východiská kvality života. Kvalita života z pohľadu spotreby. Komparácia spotreby vo vybraných krajinách EÚ. Kvalita života v EÚ.