Rozhodovacie procesy 1 - terminológia, štruktúra - Jankelová, Nadežda, 1966-
Podstata rozhodovacích procesov. Základné prvky rozhodovacích procesov a ich klasifikácia. Fázy riešenia rozhodovacích procesov. Prezentácia.