Nejde jen o pouhé měření rizika interní modely v rámci Solvency II by měly sloužit zejména k řízení rizik - Hromádko, Martin
Zmeny súvisiace s novými požiadavkami smernice Solvency II, ktoré sa kladú poisťovniam najmä v oblasti riadenia rizík. Aspekty procesu schvaľovania interného modelu pre účely Solvency II. Správa a riadenie interného modelu.