Rozhodovacie procesy 4 - hodnotenie a výber variantov - Jankelová, Nadežda, 1966-
Jedno a viackriteriálne hodnotenie. Viackriteriálne hodnotenie pri konkurujúcich si kritériách a metódy. Analýza úžitku - čiastkové ohodnotenie variantov podľa jednotlivých kritérií, stanovenie váh kritérií, náročnosť a nedostatky v praxi, výber implementačného variantu a zhrnutie. Prezentácia.