Zavřete oči, co uslyšíte? - Groves, John
Marketéri uprednostňujú vizuálnu zložku komunikácie a ďalším zmyslom venujú iba okrajovú pozornosť. V dobe rastúcej konkurencie môže byť obrat pozornosti k zvukovej podobe značky rozhodujúci. Zvuk a vizualita sú z marketingového hľadiska veľmi blízke - rovnako ako zlá kreativita môže značku poškodiť, podobne aj nesprávne zvolený zvuk značky môže mať negatívne dopady na imidž značky. Zvukové logo je dôležitou súčasťou identity. Desať top zvukov. Príklady z praxe.