Češi mají s komunikací problém - Holá, Jana
Interná komunikácia vo firmách - častokrát zabúdaný manažérsky nástroj. Výskum internej komunikácie v českých firmách. Komunikácia ako stresový faktor. Dosahovanie lepších finančných výsledkov a vyššej organizačnej stability vo firmách s efektívnou internou komunikáciou. Neisté postavenie internej komunikácie vo firmách. Využívanie technológií v internej komunikácii. Prečo komunikovať.