Promoting Central Europe to Russian visitors - Volek, Martin
Špeciálne požiadavky ruských turistov. Charakteristika ruských turistov. Charakter a požiadavky ruských návštevníkov. Populárne produkty turizmu. Veľký potenciál turizmu v strednej Európe.