Zvyšovanie dôchodkových dávok a sociálneho dôchodku v roku 2011 - Grauzelová, Ľudmila
Určenie percenta zvýšenia dôchodkových dávok v roku 2011. Rozsah dávok, ktoré sa v roku 2011 budú zvyšovať. Osobitné zásady zvýšenia sociálnych dôchodkov. Suma a vypočítanie zvýšenia. Príklady.