Povinnosti fyzickej osoby - podnikateľa ako zamestnávateľa - Špániková, Bibiána
Fyzická osoba - podnikateľ sa stane zamestnávateľom, keď začne zamestnávať zamestnancov. Prehľad právnych predpisov používaných pri zamestnávaní zamestnancov. Harmonogram povinností pri zamestnávaní. Vznik zamestnávateľa. Pracovný pomer. Zamestnávanie občanov so zdravotným postihnutím. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Tlačivá súvisiace so vznikom pracovnoprávneho vzťahu. Vzory niektorých druhov tlačív. Registrácia platiteľa dane z príjmov fyzických osôb zo závislej činnosti na daňovom úrade. Zdravotné poistenie. Sociálny fond.