Čo prináša novela zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov - Šagiová, Martina
Návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.