Verejné zdroje v zdravotníctve - Puhallová, Zuzana
Zákon o zdravotnom poistení č. 580/2004 Z.z. a jeho uplatnenie v praxi. Financovanie zdravotníctva. Verejné zdroje v zdravotníctve 2008-2010. Štruktúra výdavkov ZP na Slovensku v 2007-2009. Zdroje z EÚ. Vývoj výdavkov obcí a VÚC na zdravotníctvo 2005-2011.