Outplacement je investícia, ktorá sa oplatí - La Garde, Svetlana
Outplacement je spôsob korektného a etického zaobchádzania so zamestnancami, ktorých sa výpoveď z nadbytočnosti týka. Vzdelávania a rady ktorým smerom sa uberať, aby vynaložené prostriedky neboli zbytočné. Psychologické ciele outplacementu.