Znovuobjevování Ruska
Ruská federácia ako jeden z najperspektívnejších a najrýchlejšie rastúcich svetových trhov. Súčasť pätice štátov označovaných skratkou BRIC. Zvláštne ekonomické zóny v Rusku. Lipecká priemyselná zóna. Petrohrad - brána do Európy. Nevyspytateľné Rusko. Perspektívne podnikanie. Desatoro obchodovania s Ruskom. Spolupráca Španielska s Ruskom. Najväčšie problémy pri podnikaní v Rusku.