Globálny trh práce sa zotaví o niekoľko rokov - Bačišin, Vladimír
Množstvo nezamestnaných podľa správy Medzinárodného menového fondu (MMF) a Medzinárodnej organizácie práce (MOP). Ekonomický rast a hodnotenia produktivity práce. Tendencie a prognózy pre eurozónu a Európsku úniu.