Dávka v nezamestnanosti - nové pravidlá - Misárošová, Jarmila
Zákonom č. 52/2010 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony, sa zmenil aj zákon o sociálnom poistení v časti týkajúcej sa dávky v nezamestnanosti. Táto časť zákona nadobudla účinnosť 1. septembra 2010.