Podniková mobilita mobilem nekončí - Němeček, Petr
Mobilný telefón v súčasnosti ako štandardný pracovný nástroj. Analytické štúdie, ktoré hovoria o tom, že okolo r. 2020 bude väčšina prístupov k internetu realizovaná prostredníctvom mobilných zariadení, ako sú telefóny a tablety. Pojem podniková mobilita a mobilný e-mail. Využívanie systémov pre správu a riadenie podnikového obsahu (Enterprise content management). Podniková mobilita mobilným e-mailom nekončí.