Opätovné priznanie úrazovej renty a pozostalostnej úrazovej renty - Ganzarčíková, Gabriela
Náhrada za stratu na zárobku po skončení pracovnej neschopnosti alebo pri uznaní invalidity alebo čiastočnej invalidity. Zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení. Predpismi, podľa ktorých sa posudzovali do 31. decembra 2003 nároky na náhradu za stratu na zárobku, sú zákon č. 65/1965 Zb. Zákonník práce a zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce.