Rub a líc moderních metod řízení - Tóth, Endre
Poznámky autora článku k prieskumu s názvom Názory podniků na moderní metody řízení společnosti . Džungľa na trhu metód riadenia. Najfrekventovanejšie metódy riadenia. Manažérske rozhodovanie verzus metódy riadenia. Od metód k systémom riadenia.