Leadership vs. manažment - vývojové tendencie názorov vybraných autorov - Hudáková, Ivana, 1976-
Vývoj názorov na odlišnosť manažmentu a leadershipu podľa jednotlivých autorov a škôl. Funkcie manažmentu a leadershipu. Riadenie vs. vedenie. Manažéri a lídri.