Švédsko - multipilierové dôchodkové riešenie - Burdová, Jana
Multipilierový dôchodkový systém previazaných prvkov zabezpečujúci diverzifikáciu, štruktúru dávok a financovania so zameraním na práva a povinnosti. Jednou z krajín s plne implementovaným riešením dôchodkového systému je Švédske kráľovstvo.