Tacitní znalosti: poklad skrytý v zaměstnancích - Hudáková, Ivana, 1976-
Čo sú to tacitné znalosti. Ako pracovať s tacitnými znalosťami. Kroky k využitiu tacitných znalostí vo firme. Dva pohľady na vec. Situácia vo firmách v súčasnosti.