Manažment úverového rizika ako súčasť riadenia bankových rizík - Vavrová, Katarína, 1960-
Úverové riziko, riziko likvidity, operačné riziko, obchodné riziko - pojmy. Charakteristika zdrojov rizika. Úverové riziko ako súčasť riadenia bankového rizika.