Vplyv finančnej krízy na príspevkovo definované fondové dôchodkové systémy - Svoreňová, Mária
Kapitalizačné fondy v rámci povinných dôchodkových systémov. Ochrana individuálnych sporiteľov v dôchodkových fondoch pred následkami finančnej krízy. Podmienky rozvoja dobrovoľného sporenia na dôchodok. Straty dôchodkových fondov v percentách v roku 2008 a straty účastníkov v rokoch sporenia v dôchodkových fondoch.