Čo zmenil 11. september 2001 - Pressburg, Adrian Peter
Od utorka 11. septembra 2001 uplynulo desať rokov. Horiace dvojičky boli len začiatok, prezident George W. Bush následne vyhlásil celosvetovú odvetnú kampaň na potrestanie teroristických sprisahancov. Do vendety, ktorú spustil Washington, sa zapojila väčšina krajín sveta. Nastala dekáda vedenia asymetrickej vojny, ktorá vtlačila 21. storočiu vlastnú pečať.