Odmrznutá arktická ropa - Sibyla, Pavel
Rusko-nórsky spor o hranicu v Barentsovom mori sa skončil, európske trhy sa tešia na viac nórskej ropy a plynu. Perspektívy skvapalneného zemného plynu z Nórska.