Vychovať si zamestnancov je stále v móde - Švorcová, Petra
Využívanie trainee programov najmä veľkými nadnárodnými spoločnosťami. Trainee program určený pre juniorských kandidátov, ktorí do spoločnosti nastupujú. Aktuálna ponuka trainee programov.