Medzinárodná organizácia práce o zmenách v svetovej ekonomike - Bačišin, Vladimír
Politické opatrenia na prekonanie ekonomickej krízy prijaté krajinami G 20. Opatrenia úverovej a menovej politiky, ktorých úlohou bolo stabilizovať ekonomiku. Rozpočtová a daňová politika. Závery správy medzinárodnej organizácie práce (MOP).