Návod na človeka - Orfánus, Dominik
Pojem neurolingvistické programovanie. Účinný nástroj na riešenie manažérskych, líderských, rodinných, či zdravotných cieľov. Spojenie najúčinnejšieho z psychológie a terapie. Autori tohto systému: počítačový odborník a terapeut Richard Bandler a jazykovedec John Grinder. Ceny kurzov NLP.