Zmeny v určovaní príslušnosti právnych predpisov v rámci EÚ od 1. mája 2010 - Kučová, Anna
Základné princípy novej právnej úpravy a koordinácie systémov sociálneho zabezpečenia. Účinnosť nového nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 883/2004 z o koordinácii systémov sociálneho zabezpečenia v znení nariadenia (ES) Európskeho parlamentu a Rady č. 988/2009 a nariadenie (ES) Európskeho parlamentu a Rady č. 987/2009, ktorým sa stanovuje postup vykonávania nariadenia (ES) č. 883/2004 o koordinácii systémov sociálneho zabezpečenia.