Dávky v nezamestnanosti a nové koordinačné nariadenia Európskej únie - Mészárosová, Katarína
Nadobudnutie účinnosti nariadenia (ES) Európskeho parlamentu a Rady č. 883/2004 o koordinácii systémov sociálneho zabezpečenia v znení nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 988/2009 ako aj nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 987/2009, ktorým sa stanovuje postup vykonávania nariadenia (ES) č. 883/2004 o koordinácii systémov sociálneho zabezpečenia prinieslo zmeny v oblasti dávok v nezamestnanosti.