BSC ako nástroj merania výkonnosti energetického podniku - Brixová, Janette
Využívanie metodiky Balanced Scorecard (BSC) pri riadení firmy. Charakteristika metodiky BSC. Vybrané charakteristiky podniku v oblasti energetiky. Možnosti aplikácie BSC.