Nové koordinačné nariadenia Európskej únie - Rybovičová, Ružena
Nové koordinačné nariadenie Európskeho parlamentu a Rady Európskej únie č. 883/2004 o koordinácii systémov sociálneho zabezpečenia a vykonávacie nariadenie Európskej komisie č. 987/2009, ktoré nadobudli účinnosť 1. mája 2010.