Čo priniesla novela živnostenského zákona - Dutko, Ján
Rozhovor Ing. Jánom Dutkom, riaditeľom odboru živnostenského podnikania Ministerstva vnútra SR, o zmenách v zákone o službách na vnútornom trhu a o zmene a doplnení niektorých zákonov s účinnosťou od 1. júna 2010.