Poskytovanie klasických dotácií - Konvalinková, Iveta
Legislatíva. Poskytovanie dotácií zo štátneho rozpočtu. Klasické dotácie. Podmienky poskytnutia dotácie. Povinnosť zúčtovať dotáciu so štátnym rozpočtom. Výnosy z prostriedkov štátneho rozpočtu. Novinky v legislatíve.