Emisné kvóty a daň z emisných kvót - právna úprava - Kubincová, Soňa
Zákon o obchodovaní s emisnými kvótami. Pevná daňová sadzba. Daň z emisných kvót. Povinný subjekt dane z emisných kvót. Daňové priznanie na daň z emisných kvót. Povinnosť platenia polročných preddavkov.