Dočasná pracovná neschopnosť a jej vývoj v roku 2009 v porovnaní s rokmi 2007 a 2008 - Herdová, Zuzana
Vývoj dočasnej pracovnej neschopnosti pre chorobu a úraz v SR podľa zdravotníckej štatistiky pobočiek SP v roku 2009. Zvýšenie ukazovateľov dočasnej pracovnej neschopnosti a kontrolná činnosť Sociálnej poisťovne. Vynakladanie prostriedkov nemocenského poistenia.