Špecifiká oceňovania zásob - Mintál, Ján
Obstarávacia cena zásob. Metóda oceňovania zásob tzv. pevnými skladovými cenami. Vlastné náklady. Zásoby rovnakého druhu. Metóda váženého aritmetického priemeru. Metóda FIFO (first in - first out). Príklady.