Vzdelávanie zamestnancov a jeho efektívnosť - Šukalová, Viera
Riadenie ľudských zdrojov. Vzdelávacie aktivity v organizácii. Cyklus vzdelávania. Vybrané metódy vzdelávania. Ciele koncepcie vzdelávania vo verejnej správe. Vyhodnocovanie vzdelávacích aktivít. Význam hodnotenia programu vzdelávania. Náklady na vzdelávanie. Kvantifikácia prínosov vzdelávania.