Starobné dôchodkové sporenie v dôchodkovom systéme SR - Rievajová, Eva
Ciele a doterajšie výsledky dôchodkovej reformy. Reformovaný dôchodkový systém založený na troch pilieroch. Fungovanie systému starobného dôchodkového sporenia. Doterajší vývoj financovania systému a pripravované zmeny.