Poskytovanie sociálnych služieb - Kašiar, Ján
Chudoba, sociálna núdza. Vymedzenie niektorých pojmov týkajúcich sa sociálnych služieb. Práva a povinnosti pri poskytovaní sociálnych služieb. Členenie sociálnych služieb. Zariadenia núdzového bývania. Registrácia obce ako poskytovateľa sociálnej služby.