V novom roku so zmenami v treťom pilieri - Burdová, Jana
Sporenie v treťom pilieri a zmena v systéme poplatkov. Zavedenie limitov pre poplatky za správu. Zmeny súvisiace s prestupom a zmena účastníckej zmluvy. Zladenie znenia štatútov všetkých spravovaných fondov, ako aj dávkových plánov s ustanoveniami zákona účinného od 1. 1. 2010.