Budúcnosť bude patriť aj starším - La Garde, Svetlana
Demografické hľadisko Európy a pomer mladých ľudí ku starším. Trh práce a problematika zamestnávania starších. Údaje Slovenskej štatistickej a demografickej spoločnosti.