Najvýznamnejšie legislatívne zmeny v skratke - Szabová, Zuzana
Prehľad najvýznamnejších legislatívnych zmien prijatých zákonom č. 572/2009 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.