Príprava na uplatňovanie nových nariadení koordinácie sociálneho zabezpečenia - Karvašová, Katarína
Medzinárodná konferencia na tému Modernizovaná koordinácia sociálneho zabezpečenia EÚ - príprava na uplatňovanie nových nariadení koordinácie sociálneho zabezpečenia, uskutočnená v dňoch 25.- 27. novembra 2009 v hlavnom meste Švédska ako predsedajúcej krajiny EÚ v spolupráci s Európskou komisiou.