Mentálna mapa - Burák, Emil
Riadiaca technika KVV - karta vyrovnaných výkonov. Mapa myslenia - mentálna mapa, mapa mysle. Grafické znázornenie nápadu. Podmienky a prínosy úspešnej aplikácie mentálnej mapy. Autor techniky mapy mysle - T. Buzan. Sedem Buzanových pravidiel.