Dôchodkové fondy v II. pilieri po novom - Marsina, Alojz
Zákon č. 137/2009 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 43/2004 Z. z. o starobnom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Základné ciele novely zákona.