<The> importance of consumer analysis in tourism industry - Hvizdová, Eva
Správanie spotrebiteľa v oblasti turizmu. Turizmus a kvalita služieb. Význam monitorovania správania spotrebiteľa v oblasti turizmu - je to považované za kľúčový faktor úspechu tohto sektora.